TOTAL översättningsbyrå

Persiska – Professionell översättning till och från farsi

Söker du professionella lösningar för översättning till och från persiska/farsi? TOTAL har expertis och erfarenhet av att leverera persiska översättningar av högsta kvalitet.

Våra persiska översättningstjänster är skräddarsydda för att tillgodose behoven hos företag och privatpersoner som kräver högsta noggrannhet för sina persiska lokaliseringsprojekt.

Med djup förståelse för persisk kultur tillhandahåller TOTAL översättningsbyrå professionella persiska översättningar som är korrekta och aktuella. Vi erbjuder en oöverträffad nivå av översättningskvalitet och kundservice, vilket gör oss till en ledande leverantör av språklösningar på farsi.

Områden där professionella persiska översättningar behövs

Persiska översättningstjänster är viktiga för en mängd olika områden. Persiska är ett komplext språk, och att förstå det kräver omfattande expertis och en grundlig kunskapsbas. Persiska översättningstjänster är nödvändiga för sektorer som sträcker sig från utbildning till affärsverksamhet och tekniska vetenskaper.

Korrekta persiska översättningar är viktiga i alla typer av situationer, till exempel material som presenteras i offentliga forum eller dokument som hanteras professionellt. Persiska översättningstjänster spelar en viktig roll för att bygga interkulturell förståelse, fördjupa banden mellan samhällen och hjälpa samhällen att växa i harmoni.

Dessutom hjälper persiska översättningar till att upprätthålla effektiv kommunikation mellan individer som talar persiska, samt mellan persisktalande och individer som inte förstår persiska men hanterar persiskt språkmaterial dagligen.

TOTAL:s persiska översättningar

Om du behöver persiska översättningar som är både korrekta och professionella behöver du inte leta vidare. TOTAL erbjuder persiska översättningstjänster som ger kunderna den överlägsna kvalitet de förtjänar, levererade i tid och på ett tillförlitligt sätt. Vi förstår vikten av att leverera persiska översättningar som fångar innehållet och tonen korrekt. Därför använder vi endast erfarna och kvalificerade persiska lingvister i dina projekt.

Under många år har våra kunniga översättare visat utmärkta resultat vad gäller att övervinna språkliga utmaningar. Dokument av alla storlekar eller format hanteras med professionalism och levereras på kortast möjliga tid. Vår översättningsbyrå har byggt sina persiska översättningstjänster med hjälp av ett högkvalificerat team av lingvister specialiserade på ett brett spektrum av områden.

Segmenteringen av agenter enligt deras kompetensområde gör det möjligt att välja de mest lämpliga kandidaterna för ditt specifika ämne, helt i linje med ISO 17100:2015-certifikatkraven, vilket är obestridliga bevis på vår kompetens. Dessutom möjliggör datorassisterad översättningsprogramvara och CAT-verktyg, som används av våra persiska lingvister, bättre förståelse och en ökad noggrannhet under hela översättningsprocessen.

Översättningar från persiska till svenska och svenska till persiska

Vårt team tillhandahåller tillförlitliga och korrekta översättningstjänster från persiska till svenska och från svenska till persiska. Våra översättare har en djup förståelse för nyanserna i det persiska språket, vilket gör det möjligt för dem att göra översättningar som korrekt återspeglar det ursprungliga innehållet på båda språken.

Dina dokument är i goda händer hos oss. Vi är stolta över att säkerställa högkvalitativa resultat varje gång. Varje dokument hanteras individuellt, så att du kan lita på att fokus ligger på att exakt uppfylla dina krav. Kvalitetssäkringsåtgärder ger trygghet i att noggrannhet och konsekvens har bibehållits genom hela processen.

För dem som behöver tillförlitliga, professionella översättningar från persiska till svenska och svenska till persiska är TOTAL översättningsbyrå ett idealiskt val. Gör det enkelt att kommunicera med världen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ut det mesta av våra översättningstjänster och vi översätter gärna även från persiska till engelska och engelska till persiska.

Certifierade persiska översättningstjänster

Med certifierade persiska översättningstjänster kan du lita på att dina viktiga dokument eller digitala meddelanden har översatts korrekt för hösta noggrannhet och bästa service. Våra certifierade persiska översättare är skickliga proffs med erfarenhet inom sitt område och en passion för precision och perfektion.

Vi tillhandahåller certifierade persiska översättningar för både certifierade språkspecifika översättningar och de som kräver specialkunskaper, som juridiska, medicinska och finansiella översättningar. Våra certifierade persiska översättare är väl insatta i nyanserna bakom våra språkspecifika översättningar och levererar endast högkvalitativa och snabba certifierade översättningar.

Oavsett vad dina behov för certifierade persiska översättningar kan vara, garanterar vi kvalitetsöversättningar så att du aldrig behöver oroa dig för dåliga resultat någonsin igen.

Översättning och lokalisering av persiska webbplatser

Om du är ute efter en persisk översättningstjänst för webbplatser har du kommit till rätt ställe. Vår erfarna flerspråkiga personal är dedikerad åt att tillhandahålla korrekta och fullständiga översättningar av webbplatsen, samt förstklassiga lokaliseringstjänster. Vi förstår komplexiteten av lokaliseringstjänster på persiska för webbplatser och har hjälpt hundratals företag att optimera sina webbplatser på flera språk.

Med djup kunskap om både språk och kulturella nyanser är våra expertlingvister redo att se till att dina webbplatslokaliseringsprojekt flyter sömlöst från början till slut. Låt oss hjälpa till att finslipa dina persiska översättningar och lokaliseringar av webbplatser idag.

Vårt översättningsföretag erbjuder en arsenal av tjänster.

  • Lokalisering av webbplatsinnehåll
  • Översättning av mobilapplikationer
  • Översättning av API:er och mycket mer

Medicinska översättningstjänster

Exakta medicinska persiska översättningar är viktiga för att tillhandahålla medicinsk hjälp som är skräddarsydd för patienternas specifika behov. Med tanke på den komplexa medicinska terminologi och kontext som medicinsk leverans sker i, är investeringar i omfattande och pålitliga medicinska översättningstjänster ett måste för sjukvårdspersonal som försöker behandla sin mångsidiga patientbas med respekt och förtroende.

Med vårt team av välutbildade medicinska översättare erbjuder vi oöverträffad noggrannhet och kundservice i alla våra medicinska persiska översättningar, så att läkare kan leverera högsta möjliga vård till individer från alla bakgrunder.

Sådana tjänster inkluderar persiska översättningar av:

  • Godkännandehandlingar och försäkringsblanketter
  • Instruktioner för medicintekniska produkter
  • Allmänna medicinska översättningar
  • Patientundersökningar

Persiska dokumentöversättningstjänster

Om du behöver översättning av dokument till och från farsi kan vi tillhandahålla helt korrekta översättningar i enlighet med internationellt erkända standarder. Behovet av dokumentöversättning när man ansöker om finansiering hos de olika FN- och internationella organen kräver felfria resultat, vilka måste återspegla innebörden från originalkällan.

Våra professionella dokumentöversättningar kommer att uppfylla de högsta standarder som internationella organisationer och myndigheter kräver. Behovet av persiska översättningar ökar i takt med att korrekt dokumentation och verifiering blir en högre prioritet inom alla områden. Vi hanterar regelbundet dokument som:

  • Redovisningshandlingar
  • Resehandlingar
  • Officiella dokument och mycket mer

Kontakta oss för professionella persiska översättningstjänster

Behöver du persiska översättningstjänster? Leta inte vidare! Våra persiska översättningar utförs av professionellt utbildade och mycket erfarna persiska språkexperter. Med vårt engagemang för kvalitet och precision kan du vara säker på att alla översättningsprojekt på farsi som genomförs hos oss kommer att uppfylla de högsta branschstandarderna.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag, eller ring/maila oss om du har några specifika frågor om våra persiska översättningstjänster.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa TOTAL är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

TOTAL erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

TOTAL kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan TOTAL erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:
TOTAL
Sök