TOTAL översättningsbyrå

Översättning åt turistbyråer

Hur översättningstjänster är till nytta för turistbyråer

Översättningstjänster har blivit ett allt viktigare verktyg för turistbyråer i en globaliserad värld. Med ökad turism från diverse länder och kulturer, har behovet av effektiv och korrekt kommunikation på olika språk ökat markant. Översättningstjänster kan spela en avgörande roll i att förbättra turistbyråers service och tillgodose behoven hos internationella resenärer.

Förbättrad kommunikation med resenärer

En av de största fördelarna med översättningstjänster är att de möjliggör effektiv kommunikation med resenärer från hela världen. Turistbyråer kan använda översättningstjänster för att:

 • Översätta webbplatsinnehåll, broschyrer och annat informationsmaterial till olika språk. Detta gör det enkelt för resenärer att hitta den information de behöver på sitt eget språk, vilket i sin tur förbättrar användarupplevelsen och ökar kundnöjdheten.
 • Tillhandahålla kundservice på flera språk. Turistbyråer kan använda översättningstjänster för att erbjuda telefonsupport, chattjänster och e-postsupport på olika språk. Detta gör det möjligt för resenärer att få den hjälp de behöver oavsett vilket språk de talar.
 • Kommunicera med lokala partners och leverantörer. Turistbyråer kan använda översättningstjänster för att kommunicera med lokala partners och leverantörer, såsom hotell, transportföretag och turistguider. Detta säkerställer att resenärer får korrekt information och bästa möjliga service.

Ökad tillgänglighet och marknadsföring

Översättningstjänster kan också hjälpa turistbyråer att öka sin tillgänglighet och nå ut till en bredare publik. Genom att översätta sitt innehåll till flera språk kan turistbyråer:

 • Nå ut till resenärer från nya marknader. Turistbyråer kan använda översättningstjänster för att nå ut till resenärer från länder som de inte traditionellt har marknadsfört sig till. Detta kan leda till en ökning av turistantalet och intäkterna.
 • Förbättra sin synlighet på internet. Turistbyråer som översätter sitt innehåll till flera språk kommer att rankas högre i sökmotorresultat för resenärer som söker information på sitt eget språk.
 • Skapa en mer inkluderande och välkomnande upplevelse. Turistbyråer som visar att de bryr sig om att kommunicera på resenärers språk skapar en mer inkluderande och välkomnande upplevelse.

Kostnadseffektivitet och tidsbesparing

Översättningstjänster kan också vara en kostnadseffektiv och tidsbesparande lösning för turistbyråer. Genom att använda översättningstjänster kan turistbyråer:

 • Undvika behovet av att anställa interna översättare. Detta kan spara pengar och tid, och det säkerställer också att turistbyrån har tillgång till expertis inom en mängd olika språk.
 • Få tillgång till professionella översättare på begäran. Turistbyråer kan använda översättningstjänster för att få tillgång till professionella översättare när de behöver dem, vilket innebär att de inte behöver betala för översättningstjänster när de inte används.
 • Snabbt och enkelt översätta stora mängder text. Översättningstjänster kan användas för att översätta stora mängder text på kort tid, vilket är idealiskt för turistbyråer som behöver översätta webbplatsinnehåll, broschyrer och annat material.

Översättningstjänster är ett värdefullt verktyg för turistbyråer som vill förbättra sin kommunikation med resenärer, öka sin tillgänglighet och nå ut till en bredare publik, och spara tid och pengar. I en globaliserad turistindustri är översättningstjänster en viktig komponent för att tillhandahålla en effektiv och kundorienterad service.

Hur TOTAL översättningsbyrå kan hjälpa turistbyråer med professionella översättningar

TOTAL översättningsbyrå är en ledande leverantör av professionella översättningstjänster till turistbyråer. Vi har ett brett utbud av tjänster som kan hjälpa dig att kommunicera effektivt med dina kunder på alla språk.

Vi kan hjälpa dig med:

 • Översättning av webbplatsinnehåll: Vi kan översätta din webbplats till alla språk, så att du kan nå en global publik.
 • Översättning av marknadsföringsmaterial: Vi kan översätta dina broschyrer, flygblad, och annat marknadsföringsmaterial till alla språk, så att du kan nå ut till fler kunder.
 • Översättning av kundtjänstmaterial: Vi kan översätta dina kundtjänstdokument, FAQ:s, och annat material till alla språk, så att du kan ge dina kunder den bästa möjliga servicen.
 • Översättning av juridiska dokument: Vi kan översätta dina avtal, kontrakt, och andra juridiska dokument till alla språk, så att du kan vara säker på att dina juridiska rättigheter är skyddade.

Vi erbjuder:

 • Högkvalitativa översättningar: Vi har ett team av erfarna och kvalificerade översättare som garanterar att dina översättningar är korrekta och av högsta kvalitet.
 • Snabb leverans: Vi kan leverera dina översättningar snabbt och effektivt, så att du kan nå ut till dina kunder i tid.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra översättningstjänster.

Kontakta oss idag!

Om du vill veta mer om hur TOTAL översättningsbyrå kan hjälpa dig med dina översättningsbehov, kontakta oss idag. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert.

Varför välja TOTAL översättningsbyrå?

 • Vi har ett brett utbud av översättningstjänster som kan anpassas till dina specifika behov.
 • Vi har ett team av erfarna och kvalificerade översättare som garanterar att dina översättningar är korrekta och av högsta kvalitet.
 • Vi kan leverera dina översättningar snabbt och effektivt, så att du kan nå ut till dina kunder i tid.
 • Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra översättningstjänster.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa TOTAL är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

TOTAL erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

TOTAL kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan TOTAL erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:
TOTAL
Search