TOTAL översättningsbyrå

Översättning åt transportbolag

Hur översättningstjänster förbättrar transportbranschen

Översättningstjänster har blivit en ovärderlig resurs för transportbranschen. De hjälper till att bryta språkbarriärer och underlättar effektiv kommunikation mellan olika aktörer. Detta leder till förbättrad säkerhet, effektivitet och kundnöjdhet.

Ökad säkerhet

Språkförbistring kan vara en stor säkerhetsrisk inom transportbranschen. Felaktig kommunikation kan leda till missförstånd och olyckor. Översättningstjänster kan bidra till att förbättra säkerheten genom att:

 • Tillhandahålla korrekta och aktuella översättningar av säkerhetsdokumentation och skyltar. Detta säkerställer att alla berörda parter förstår säkerhetsrutiner och risker.
 • Möjliggöra effektiv kommunikation mellan förare, passagerare och räddningspersonal i nödsituationer. Översättningstjänster kan bryta språkbarriärer och underlätta snabb och effektiv kommunikation i kritiska situationer.

Förbättrad effektivitet

Översättningstjänster kan också bidra till att förbättra effektiviteten inom transportbranschen genom att:

 • Förenkla och påskynda administrativa processer. Översättningstjänster kan automatiskt översätta dokument som fraktsedlar, tulldeklarationer och avtal. Detta sparar tid och pengar för transportbolag.
 • Förbättra kundkommunikation och kundservice. Översättningstjänster kan användas för att tillhandahålla information och kundservice på flera språk. Detta gör det lättare för kunder att boka transporter, få svar på frågor och lämna feedback.

Ökad kundnöjdhet

Genom att förbättra säkerheten och effektiviteten kan översättningstjänster också bidra till att öka kundnöjdheten. Nöjda kunder är mer benägna att återvända till ett transportbolag och rekommendera det till andra.

Exempel på hur transportbolag använder översättningstjänster

Här är några exempel på hur transportbolag använder översättningstjänster:

 • Ett flygbolag använder en översättningstjänst för att översätta sin webbplats och kundserviceinformation till 10 olika språk. Detta har gjort det möjligt för dem att nå en bredare publik och förbättra kundnöjdheten.
 • Ett rederi använder en översättningstjänst för att översätta säkerhetsdokumentation och skyltar till 20 olika språk. Detta har förbättrat säkerheten för deras besättning och passagerare.
 • Ett transportföretag använder en översättningstjänst för att automatiskt översätta fraktsedlar och tulldeklarationer. Detta har sparat dem tid och pengar.

Framtiden för översättningstjänster inom transportbranschen

Efterfrågan på översättningstjänster inom transportbranschen ökar stadigt. I takt med att branschen blir mer globaliserad blir det allt viktigare att kunna kommunicera effektivt på flera språk. Översättningstjänster kommer att spela en viktig roll i att underlätta denna kommunikation och säkerställa en säker, effektiv och kundnöjd transportbransch.

Översättningstjänster är en värdefull resurs för transportbranschen. De kan bidra till att förbättra säkerheten, effektiviteten och kundnöjdheten. I takt med att branschen blir mer globaliserad kommer översättningstjänster att spela en ännu viktigare roll i framtiden.

TOTAL översättningsbyrå: Din partner för professionella översättningar inom transportbranschen

Som transportbolag verkar ni i en globaliserad värld där effektiv kommunikation är avgörande för framgång. Att nå ut till kunder, partners och myndigheter på deras eget språk är en viktig del av detta. TOTAL översättningsbyrå är din partner för professionella översättningar av alla typer av dokument inom transportbranschen.

Vi erbjuder:

 • Högkvalitativa översättningar: Våra översättare är experter på transportbranschen och har en djupgående förståelse för dess specifika terminologi och krav.
 • Snabba leveranser: Vi vet att tid är pengar i transportbranschen. Därför kan vi erbjuda snabba leveranser utan att kompromissa med kvaliteten.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra översättningstjänster.
 • Ett brett utbud av tjänster: Vi kan översätta allt från avtal och fakturor till webbplatsinnehåll och marknadsföringsmaterial.

Vi kan hjälpa dig med:

 • Översättning av transportdokument: Vi kan översätta alla typer av transportdokument, såsom fraktbrev, CMR-sedlar, konossement och tulldokument.
 • Översättning av webbplatsinnehåll: Vi kan översätta din webbplats till flera språk för att nå ut till en global publik.
 • Översättning av marknadsföringsmaterial: Vi kan översätta dina broschyrer, flyers och annan marknadsföringsmaterial till flera språk.
 • Översättning av juridiska dokument: Vi kan översätta avtal, juridiska utlåtanden och andra juridiska dokument.

Kontakta oss idag!

För att få en kostnadsfri offert eller mer information om våra tjänster, kontakta oss via vårt kontaktformulär på vår webbplats eller via e-post.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Varför välja TOTAL översättningsbyrå?

 • Vi har lång erfarenhet av att översätta dokument för transportbranschen.
 • Våra översättare är experter på transportbranschen och har en djupgående förståelse för dess specifika terminologi och krav.
 • Vi erbjuder snabba leveranser utan att kompromissa med kvaliteten.
 • Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra översättningstjänster.
 • Vi har ett brett utbud av tjänster och kan översätta allt från avtal och fakturor till webbplatsinnehåll och marknadsföringsmaterial.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig med dina översättningsbehov!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa TOTAL är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

TOTAL erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

TOTAL kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan TOTAL erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:
TOTAL
Search