TOTAL översättningsbyrå

Översättning åt skivbolag

Hur översättningstjänster är till nytta för skivbolag

Översättningstjänster har blivit allt viktigare för skivbolag i den globaliserade musikbranschen. Genom att översätta musik och annat innehåll till olika språk kan skivbolag nå en bredare publik och öka sin intäkter.

Översättning av musik

Översättning av musik är en komplex process som kräver både språklig kompetens och musikalisk förståelse. En bra översättning ska inte bara vara korrekt rent språkligt, utan den ska också behålla den ursprungliga musiken och känslan.

Skivbolag kan använda översättningstjänster för att översätta sina artisters låtar till olika språk. Detta kan ge artisterna möjlighet att nå ut till nya marknader och fans i hela världen.

Översättningstjänster kan också användas för att översätta musikvideor, texter och annat material som är relaterat till musiken. Detta kan hjälpa skivbolag att marknadsföra sina artister och deras musik på ett effektivt sätt på olika språk.

Översättning av annat innehåll

Skivbolag kan också använda översättningstjänster för att översätta annat innehåll, till exempel webbplatsinnehåll, pressmeddelanden och kontraktsdokument. Detta kan hjälpa dem att kommunicera effektivt med partners, fans och andra intressenter i hela världen.

Fördelar med att använda översättningstjänster

Det finns många fördelar med att använda översättningstjänster för skivbolag. Några av de viktigaste fördelarna är:

 • Ökad räckvidd: Genom att översätta musik och annat innehåll till olika språk kan skivbolag nå en bredare publik och öka sin intäkter.
 • Bättre kommunikation: Översättningstjänster kan hjälpa skivbolag att kommunicera effektivt med partners, fans och andra intressenter i hela världen.
 • Ökad professionalism: Att använda professionella översättningstjänster kan ge skivbolag en mer professionell image.

Hur man väljer en översättningstjänst

Det finns många olika översättningstjänster tillgängliga på marknaden. När man väljer en översättningstjänst är det viktigt att ta hänsyn till följande faktorer:

 • Kvalitet: Se till att översättningstjänsten har en god kvalitet och att de anlitar erfarna och kvalificerade översättare.
 • Pris: Jämför priser från olika översättningstjänster för att hitta den bästa lösningen för ditt skivbolag.
 • Leveranstid: Se till att översättningstjänsten kan leverera översättningarna i tid.
 • Språkkunskap: Se till att översättningstjänsten kan översätta till de språk som du behöver.

Översättningstjänster är ett värdefullt verktyg för skivbolag som vill nå ut till en bredare publik och öka sin intäkter. Genom att använda översättningstjänster kan skivbolag översätta musik och annat innehåll till olika språk och kommunicera effektivt med partners, fans och andra intressenter i hela världen.

TOTAL Översättningsbyrå: Professionella översättningstjänster för skivbolag

Hjälp med alla typer av översättningsbehov

TOTAL översättningsbyrå är en ledande leverantör av professionella översättningstjänster till skivbolag. Vi har ett team av erfarna och kvalificerade översättare som specialiserar sig på musikbranschen och kan hantera alla typer av översättningsbehov, inklusive:

 • Översättning av låttexter: Vi kan översätta låttexter från svenska till alla språk och vice versa. Vi har stor erfarenhet av att översätta texter som behåller sin rytm, melodi och poetiska kvalitet.
 • Översättning av marknadsföringsmaterial: Vi kan översätta pressmeddelanden, webbplatsinnehåll, broschyrer, affischer och annat marknadsföringsmaterial till alla språk.
 • Översättning av juridiska dokument: Vi kan översätta avtal, licensavtal, sekretesspolicyer och andra juridiska dokument till alla språk.
 • Översättning av webbplatsinnehåll: Vi kan översätta din webbplats till alla språk, så att du kan nå en global publik.
 • Översättning av sociala medier: Vi kan hjälpa dig att översätta dina inlägg på sociala medier till alla språk, så att du kan engagera dig med fans från hela världen.

Vi garanterar högsta kvalitet

Vi garanterar att alla våra översättningar är av högsta kvalitet. Vi använder oss av en rigorös översättningsprocess som inkluderar följande steg:

 • Översättning: En erfaren och kvalificerad översättare översätter din text till målspråket.
 • Korrekturläsning: En annan översättare korrekturläser texten för att säkerställa att den är korrekt och idiomatisk.
 • Slutgranskning: En projektledare granskar texten för att säkerställa att den uppfyller dina krav.

Vi erbjuder en personlig service

Vi förstår att varje skivbolag har unika behov. Därför erbjuder vi en personlig service och skräddarsyr våra översättningstjänster efter dina specifika krav. Vi kan till exempel erbjuda dig följande:

 • Dedikerad projektledare: Du får en dedikerad projektledare som ansvarar för ditt projekt och ser till att det slutförs i tid och till din belåtenhet.
 • Konfidentialitet: Vi garanterar att all information du lämnar till oss är konfidentiell.
 • Snabb leverans: Vi kan leverera översättningar snabbt och effektivt, även om du har bråttom.

Kontakta oss idag

För att få en kostnadsfri offert eller för att diskutera dina översättningsbehov, kontakta oss idag. Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen för dina behov.

TOTAL Översättningsbyrå: Din partner för professionella översättningstjänster.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa TOTAL är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

TOTAL erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

TOTAL kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan TOTAL erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:
TOTAL
Search