TOTAL översättningsbyrå

Översättning åt serverhotell

Hur översättningstjänster är till nytta för serverhotell

Serverhotell, eller webbhotell, tillhandahåller utrymme och resurser för att lagra och köra webbplatser och applikationer. De kan vara en värdefull resurs för företag och organisationer av alla storlekar, men de kan också vara komplexa och svåra att använda. Översättningstjänster kan vara till stor hjälp för serverhotell på flera sätt.

Förbättra kundservice

Serverhotell har ofta kunder från hela världen, och det kan vara svårt att ge dem den support de behöver på sitt eget språk. Översättningstjänster kan användas för att översätta webbplatsen, kundtjänstportalen och annan dokumentation till flera språk. Detta kan förbättra kundupplevelsen och göra det lättare för kunder att få den hjälp de behöver.

Öka tillgängligheten

Genom att översätta webbplatsen och annan dokumentation till flera språk kan serverhotell göra sina tjänster mer tillgängliga för en bredare publik. Detta kan leda till ökad försäljning och nya kunder.

Förbättra SEO

Sökmotoroptimering (SEO) är viktigt för att få en webbplats att synas i sökresultaten. Översättning av webbplatsens innehåll till flera språk kan förbättra SEO och göra det lättare för kunder att hitta webbplatsen.

Minska kostnaderna

Översättningstjänster kan vara ett kostnadseffektivt sätt att förbättra kundservice, öka tillgängligheten och förbättra SEO. De kan också spara tid och pengar för serverhotell genom att automatisera översättningsprocessen.

Exempel på hur serverhotell kan använda översättningstjänster

 • Översätt webbplatsen, kundtjänstportalen och annan dokumentation till flera språk.
 • Använd en översättningstjänst för att ge live support till kunder på deras eget språk.
 • Använd en översättningstjänst för att automatiskt översätta kundfeedback och supportärenden.
 • Använd en översättningstjänst för att optimera webbplatsens innehåll för sökmotorer på flera språk.

Slutsats

Översättningstjänster kan vara en värdefull resurs för serverhotell. De kan förbättra kundservice, öka tillgängligheten, förbättra SEO och minska kostnaderna. Serverhotell bör överväga att använda översättningstjänster för att förbättra sin verksamhet och bättre betjäna sina kunder.

TOTAL översättningsbyrå: Din partner för professionella översättningar

Serverhotell står inför en rad unika utmaningar när det gäller språk och kommunikation. De hanterar ofta kunder från hela världen, vilket kräver att de kan kommunicera effektivt på flera språk. Dessutom behöver de ofta översätta teknisk dokumentation, marknadsföringsmaterial och annan viktig information.

TOTAL översättningsbyrå kan erbjuda serverhotell en komplett lösning för alla deras översättningsbehov. Vi har ett team av erfarna och kvalificerade översättare som specialiserar sig på en rad olika branscher, inklusive IT och teknik. Vi kan erbjuda översättningar av:

 • Teknisk dokumentation
 • Marknadsföringsmaterial
 • Webbplatser
 • Programvara
 • Användarhandböcker
 • Avtal
 • Och mer

Vi förstår att serverhotell behöver snabba och pålitliga översättningar. Därför erbjuder vi expressleveransalternativ och dygnet runt-kundservice. Vi kan också anpassa våra tjänster för att möta dina specifika behov.

Varför välja TOTAL översättningsbyrå?

 • Vi har ett team av erfarna och kvalificerade översättare
 • Vi specialiserar oss på en rad olika branscher, inklusive IT och teknik
 • Vi kan erbjuda snabba och pålitliga översättningar
 • Vi erbjuder expressleveransalternativ och dygnet runt-kundservice
 • Vi kan anpassa våra tjänster för att möta dina specifika behov

Kontakta oss idag

För mer information om hur TOTAL översättningsbyrå kan hjälpa dig med dina översättningsbehov, kontakta oss idag. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert.

Hur TOTAL översättningsbyrå kan hjälpa serverhotell med specifika behov

Översättning av teknisk dokumentation

TOTAL översättningsbyrå kan erbjuda översättningar av all din tekniska dokumentation, inklusive användarhandböcker, installationsguider och specifikationer. Vi kan också översätta programvara och webbplatser.

Översättning av marknadsföringsmaterial

TOTAL översättningsbyrå kan erbjuda översättningar av allt ditt marknadsföringsmaterial, inklusive broschyrer, webbplatsinnehåll och pressmeddelanden. Vi kan också hjälpa dig att skapa flerspråkiga marknadsföringskampanjer.

Översättning av juridiska dokument

TOTAL översättningsbyrå kan erbjuda översättningar av alla dina juridiska dokument, inklusive avtal, licensavtal och sekretesspolicyer. Vi kan också hjälpa dig att få dina dokument notariellt bestyrkta och apostilleförsedda.

Översättning av webbplatsinnehåll

TOTAL översättningsbyrå kan erbjuda översättningar av din webbplatsinnehåll till alla språk. Vi kan också hjälpa dig att optimera din webbplats för flerspråkig SEO.

Kontakta TOTAL översättningsbyrå idag

För mer information om hur TOTAL översättningsbyrå kan hjälpa dig med dina översättningsbehov, kontakta oss idag. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa TOTAL är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

TOTAL erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

TOTAL kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan TOTAL erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:
TOTAL
Sök