TOTAL översättningsbyrå

Översättning åt säljbolag

Hur översättningstjänster gynnar säljbolag

Översättningstjänster har blivit en ovärderlig resurs för säljbolag som strävar efter global expansion och framgång på nya marknader. De möjliggör effektiv kommunikation med kunder och partners oavsett språkbarriärer, vilket leder till ökad försäljning, förbättrad kundnöjdhet och starkare varumärkesigenkänning.

Ökad försäljning och marknadsandelar

Genom att översätta produktinformation, marknadsföringsmaterial och webbplatsinnehåll till relevanta språk kan säljbolag nå en betydligt större publik och attrahera nya kunder på internationella marknader. Detta leder till ökad försäljning, nya intäktsmöjligheter och en starkare position på den globala marknaden.

Förbättrad kundnöjdhet och lojalitet

Att erbjuda kunder och partners information och support på deras eget språk visar respekt och omtanke. Det skapar en positiv kundupplevelse, förbättrar kommunikationen och stärker kundnöjdheten. Nöjda kunder blir mer lojala och tenderar att återkomma för fler köp, vilket leder till ökad lönsamhet för säljbolaget.

Starkare varumärkesigenkänning och globalt erkännande

Genom att effektivt kommunicera på relevanta språk kan säljbolag bygga ett starkt varumärke och öka sin globala igenkänning. Att erbjuda översatt innehåll visar professionalism och engagemang, vilket bidrar till att skapa en positiv image och stärka varumärkets position på den internationella marknaden.

Ökad effektivitet och produktivitet

Översättningstjänster kan automatisera och effektivisera översättningsprocessen, vilket sparar tid och resurser för säljbolaget. Detta frigör tid för säljteamet att fokusera på kärnverksamheten och kundkontakter, vilket leder till ökad produktivitet och effektivitet.

Kostnadseffektivitet och skalbarhet

Översättningstjänster kan anpassas till säljbolagets specifika behov och budget. Det finns en mängd olika tjänster och leverantörer att välja mellan, vilket gör det möjligt att hitta en kostnadseffektiv lösning som kan skalas upp eller ner i takt med att verksamheten växer.

Exempel på hur säljbolag använder översättningstjänster

 • Översättning av produktinformation och broschyrer till relevanta språk för att nå en global publik.
 • Lokalisering av webbplatsinnehåll för att anpassa det till specifika marknader och kulturer.
 • Översättning av kundtjänstmaterial och supportdokument för att erbjuda effektiv hjälp på olika språk.
 • Transkription och översättning av videor och podcasts för att nå en bredare publik.
 • Tolktjänster för att underlätta kommunikation under internationella möten och konferenser.

Översättningstjänster är en ovärderlig resurs för säljbolag som vill expandera globalt och nå framgång på nya marknader. De kan ge en rad fördelar, inklusive ökad försäljning, förbättrad kundnöjdhet, starkare varumärkesigenkänning, ökad effektivitet och kostnadseffektivitet. Genom att använda översättningstjänster på ett effektivt sätt kan säljbolag stärka sin position på den globala marknaden och nå sina affärsmål.

TOTAL översättningsbyrå: Professionella översättningar för säljbolag

Hur vi kan hjälpa ditt säljbolag att nå global framgång

TOTAL översättningsbyrå är en ledande leverantör av professionella översättningstjänster till säljbolag av alla storlekar och branscher. Vi har ett team av erfarna och kvalificerade översättare som kan hantera alla typer av översättningsuppdrag, från enkla produktbeskrivningar till komplexa juridiska dokument.

Vi förstår att säljbolag har unika behov när det gäller översättningstjänster. De behöver snabba och exakta översättningar av sina säljmaterial för att kunna nå ut till kunder på nya marknader. De behöver också en partner som kan hantera komplexa projekt och leverera högkvalitativa resultat på tid och inom budget.

TOTAL översättningsbyrå kan erbjuda säljbolag följande fördelar:

 • Ett team av erfarna och kvalificerade översättare: Vi har ett team av översättare som har många års erfarenhet av att översätta säljmaterial för olika branscher. De är alla modersmålstalare i det språk de översätter till och har en djupgående förståelse för den kultur och affärskontext som är relevant för din målgrupp.
 • Snabba och exakta översättningar: Vi vet att tid är pengar för säljbolag. Därför prioriterar vi alltid snabba leveranser utan att kompromissa med kvaliteten. Vi använder modern teknik och effektiva arbetsflöden för att säkerställa att dina översättningar blir klara på tid och inom budget.
 • Högkvalitativa resultat: Vi är stolta över att kunna leverera översättningar av högsta kvalitet. Vi har ett strikt kvalitetskontrollsystem på plats för att säkerställa att alla översättningar är korrekta, idiomatiska och stilistiskt anpassade till målgruppen.
 • Ett brett utbud av tjänster: Vi erbjuder ett brett utbud av översättningstjänster för säljbolag, bland annat:
  • Översättning av säljmaterial, såsom produktblad, broschyrer, presentationer och webbplatsinnehåll
  • Översättning av juridiska dokument, såsom avtal, villkor och sekretesspolicyer
  • Översättning av marknadsföringsmaterial, såsom reklamkampanjer och e-postutskick
  • Översättning av teknisk dokumentation, såsom användarhandböcker och installationsguider
 • Flexibilitet och anpassningsförmåga: Vi förstår att varje säljbolag har unika behov. Därför erbjuder vi flexibla och anpassningsbara lösningar för att möta dina specifika krav. Vi kan till exempel anpassa våra översättningstjänster till din varumärkesprofil och terminologi.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra översättningstjänster. Vi kan också erbjuda rabatter för volymbeställningar och långsiktiga samarbeten.

TOTAL översättningsbyrå är den perfekta partnern för säljbolag som vill nå global framgång. Vi kan erbjuda dig de snabba, exakta och högkvalitativa översättningar du behöver för att nå ut till kunder på nya marknader och öka din försäljning.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert!

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa TOTAL är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

TOTAL erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

TOTAL kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan TOTAL erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:
TOTAL
Sök