TOTAL översättningsbyrå

Översättning åt resebyråer

Hur översättningstjänster förbättrar resebyråers verksamhet

Översättningstjänster har blivit en ovärderlig resurs för resebyråer som vill utöka sin räckvidd och erbjuda en mer personlig och effektiv service till sina kunder. Genom att bryta språkbarriärer kan resebyråer nå nya marknader, attrahera fler kunder och förbättra kundnöjdheten.

Fördelar med översättningstjänster för resebyråer

1. Ökad räckvidd och nya marknader:

 • Översättning av webbplats, broschyrer och annat marknadsföringsmaterial till flera språk gör det möjligt för resebyråer att nå en global publik och attrahera kunder från nya marknader.
 • Möjlighet att erbjuda resepaket och information på kundens modersmål skapar en mer personlig och tilltalande upplevelse.

2. Förbättrad kundservice:

 • Översättning av kundkommunikation, bokningsbekräftelser och resehandlingar till kundens språk skapar trygghet och tydlighet.
 • Möjlighet att erbjuda kundsupport på flera språk via telefon, e-post och chatt ger en mer tillgänglig och effektiv service.

3. Ökad kundnöjdhet och lojalitet:

 • Att kunna kommunicera på sitt eget språk och få all information och support man behöver skapar en positiv kundupplevelse.
 • Nöjda kunder är mer benägna att återvända till samma resebyrå för framtida resor och rekommendera den till andra.

4. Effektivare arbetsflöden och intern kommunikation:

 • Översättning av interna dokument och kommunikation mellan personal på olika språk förbättrar samarbetet och effektiviteten.
 • Möjlighet att använda översättningsverktyg för att automatiskt översätta e-post, chattkonversationer och kundfeedback sparar tid och resurser.

Exempel på hur översättningstjänster används av resebyråer

 • Översättning av webbplats och marknadsföringsmaterial till spanska, franska, tyska och kinesiska för att nå en bredare publik.
 • Översättning av resebeskrivningar, recensioner och annan information till kundens språk för att underlätta reseplaneringen.
 • Översättning av bokningsbekräftelser, fakturor och resehandlingar till kundens språk för att skapa trygghet och tydlighet.
 • Användning av realtidsöversättningstjänster för att erbjuda kundsupport via telefon, e-post och chatt på flera språk.
 • Översättning av interna dokument och kommunikation för att förbättra samarbetet mellan personal på olika språk.

Översättningstjänster är en viktig del av en framgångsrik resebyrås verksamhet. Genom att bryta språkbarriärer kan resebyråer nå nya marknader, attrahera fler kunder, förbättra kundnöjdheten och effektivisera sin verksamhet.

Tips:

 • Anlita en professionell översättningstjänst med erfarenhet av resebranschen för att säkerställa korrekta och högkvalitativa översättningar.
 • Använd översättningsverktyg och teknik för att automatisera översättningsprocesser och spara tid och resurser.
 • Utbilda din personal i vikten av språklig kommunikation och kulturell förståelse för att ge bästa möjliga service till kunder från olika kulturer.

Hur TOTAL översättningsbyrå kan hjälpa resebyråer

TOTAL översättningsbyrå är en pålitlig partner för resebyråer som behöver professionella översättningstjänster. Vi har lång erfarenhet av att översätta en mängd olika typer av textmaterial, inklusive:

 • Marknadsföringsmaterial: webbplatsinnehåll, broschyrer, flyers, banners, sociala medier, etc.
 • Resedokument: visumansökningar, reseförsäkringar, biljetter, etc.
 • Juridiska dokument: avtal, kontrakter, etc.
 • Kundtjänstmaterial: FAQs, kundtjänstmanualer, etc.

Vi kan översätta till och från mer än 100 språk, och vi har ett team av erfarna översättare som är specialiserade på resebranschen. Vi förstår vikten av att leverera korrekta och högkvalitativa översättningar i tid, och vi kan anpassa våra tjänster efter dina specifika behov.

Våra tjänster

TOTAL översättningsbyrå erbjuder ett brett utbud av tjänster för resebyråer, inklusive:

 • Översättning av webbplatsinnehåll: Vi kan översätta din webbplats till och från mer än 100 språk, vilket gör det möjligt för dig att nå en global publik.
 • Lokalisering av marknadsföringsmaterial: Vi kan anpassa ditt marknadsföringsmaterial till den lokala kulturen och språket på din målgrupp.
 • Översättning av resedokument: Vi kan översätta alla typer av resedokument, inklusive visumansökningar, reseförsäkringar och biljetter.
 • Juridisk översättning: Vi kan översätta avtal, kontrakter och andra juridiska dokument.
 • Kundtjänst: Vi kan översätta FAQs, kundtjänstmanualer och annat kundtjänstmaterial.

Varför välja TOTAL översättningsbyrå?

TOTAL översättningsbyrå är det perfekta valet för resebyråer som behöver professionella översättningstjänster. Vi har:

 • Ett team av erfarna översättare: Våra översättare är specialiserade på resebranschen och har en djupgående förståelse för de specifika krav som branschen ställer.
 • Högkvalitativa översättningar: Vi levererar alltid korrekta och högkvalitativa översättningar.
 • Snabb leverans: Vi förstår vikten av att leverera översättningar i tid, och vi kan anpassa våra leveranstider efter dina behov.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra tjänster.
 • Kundnöjdhet: Vi är stolta över att ha en hög kundnöjdhet.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om hur TOTAL översättningsbyrå kan hjälpa dig med dina översättningsbehov, vänligen kontakta oss idag. Vi erbjuder en kostnadsfri offert och kan ge dig en detaljerad plan för hur vi kan uppfylla dina specifika krav.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa TOTAL är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

TOTAL erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

TOTAL kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan TOTAL erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:
TOTAL
Sök