TOTAL översättningsbyrå

Översättning åt postorderföretag

Hur översättningstjänster gynnar postorderföretag

Postorderföretag har en enorm potential att nå en global publik. Med en välfungerande webbplats och effektiva marknadsföringsstrategier kan de sälja sina produkter till kunder i alla hörn av världen. Men för att lyckas med internationell handel krävs det att man kan kommunicera effektivt med kunder på deras egna språk.

Här kommer översättningstjänster in i bilden. De kan spela en avgörande roll för att hjälpa postorderföretag att nå ut till nya marknader och öka sin försäljning.

Översättning av webbplatsinnehåll

En väl översatt webbplats är en av de viktigaste faktorerna för att lyckas med internationell handel. En webbplats på kundens modersmål ger en professionell och förtroendeingivande bild av företaget och gör det enkelt för kunderna att hitta information om produkter och tjänster.

Översättningstjänster kan hjälpa till att översätta allt webbplatsinnehåll, inklusive produktbeskrivningar, kundrecensioner, vanliga frågor och svar, och villkor. De kan också se till att webbplatsen är korrekt lokaliserad, vilket innebär att den tar hänsyn till kulturella skillnader och språkliga nyanser.

Marknadsföring och reklam

För att nå ut till potentiella kunder på nya marknader behöver postorderföretag marknadsföra och annonsera sina produkter på relevanta språk. Översättningstjänster kan hjälpa till att översätta marknadsföringsmaterial, inklusive reklamtexter, banners, broschyrer och e-postutskick.

De kan också hjälpa till med transkreption och översättning av videor och ljudfiler, vilket kan vara ett effektivt sätt att nå ut till kunder på sociala medier och andra plattformar.

Kundservice

En god kundservice är avgörande för att behålla kunder och bygga upp ett starkt varumärke. Postorderföretag som säljer till kunder i olika länder behöver kunna erbjuda kundservice på de språk som kunderna talar.

Översättningstjänster kan hjälpa till att översätta kundtjänstmaterial, inklusive FAQ-sidor, användarhandböcker och kundtjänstformulär. De kan också erbjuda telefon- och chattbaserad kundservice på flera språk.

Fördelar med att använda översättningstjänster

Det finns många fördelar med att använda översättningstjänster för postorderföretag. Här är några exempel:

 • Ökad försäljning: Genom att översätta webbplatsinnehåll och marknadsföringsmaterial till relevanta språk kan postorderföretag nå ut till en större publik och öka sin försäljning.
 • Förbättrad kundnöjdhet: En god kundservice på kundens eget språk leder till ökad kundnöjdhet och lojalitet.
 • Stärkt varumärke: Ett företag som visar att det bryr sig om sina kunder genom att erbjuda översatt innehåll och kundservice på deras språk uppfattas som mer professionellt och pålitligt.
 • Minskade kostnader: Översättningstjänster kan vara ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till nya marknader. De kan hjälpa till att undvika kostnader för att anställa interna översättare och korrekturläsare.

Översättningstjänster är en värdefull resurs för postorderföretag som vill nå ut till nya marknader och öka sin försäljning. Genom att använda översättningstjänster kan företag förbättra sin kommunikation med kunder, öka kundnöjdheten och stärka sitt varumärke.

TOTAL översättningsbyrå: din partner för professionella översättningstjänster

Översättningar för global framgång

TOTAL översättningsbyrå är en pålitlig partner för postorderföretag som söker professionella översättningstjänster. Vi har en lång och framgångsrik historia av att hjälpa företag att nå nya marknader och öka sin globala räckvidd.

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av översättningstjänster som är skräddarsydda för postorderföretags behov, bland annat:

 • Produktbeskrivningar: Vi översätter dina produktbeskrivningar till alla språk du behöver, så att du kan nå kunder över hela världen.
 • Marknadsföringsmaterial: Vi översätter din webbplats, broschyrer, och annat marknadsföringsmaterial för att effektivt nå din målgrupp.
 • Kundtjänst: Vi tillhandahåller översättningstjänster för din kundtjänst, så att du kan ge dina kunder den support de behöver på sitt eget språk.
 • Juridiska dokument: Vi översätter juridiska dokument, såsom avtal och villkor, för att säkerställa att du följer alla gällande lagar och förordningar.

Varför välja TOTAL översättningsbyrå?

 • Kvalitet: Vi har ett team av erfarna och kvalificerade översättare som garanterar att dina översättningar är korrekta och av högsta kvalitet.
 • Effektivitet: Vi kan hantera stora översättningsvolymer på kort tid, så att du kan nå dina deadlines.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra översättningstjänster.
 • Kundservice: Vi är stolta över vår kundservice och vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig den support du behöver.

Kontakta oss

För att lära dig mer om hur TOTAL översättningsbyrå kan hjälpa dig med dina översättningsbehov, kontakta oss idag. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert och svarar på alla dina frågor.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

TOTAL översättningsbyrå är din partner för framgångsrik global expansion. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa TOTAL är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

TOTAL erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

TOTAL kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan TOTAL erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:
TOTAL
Search