TOTAL översättningsbyrå

Översättning åt golfbanor

Översättning åt golfbanor

Golf är en internationell sport som spelas av miljontals människor runt om i världen. Med golfbanor i över 200 länder finns det ett stort behov av korrekt och effektiv översättning av information och material relaterat till golf.

Översättningsbehov för golfbanor

Golfbanor har en mängd olika behov av översättning, bland annat:

 • Hemsidor och marknadsföringsmaterial: Att översätta webbplatsen och marknadsföringsmaterial till olika språk gör det möjligt för golfbanor att nå en bredare publik och attrahera internationella spelare.
 • Regelverk och skyltar: Översättning av golfregler, skyltar och annan information på banan säkerställer att alla spelare förstår spelreglerna och säkerhetsföreskrifterna.
 • Bokningssystem och kundtjänst: Översättning av bokningssystem och kundtjänstmaterial gör det enkelt för internationella spelare att boka teetider och få den information de behöver.
 • Golflektioner och instruktioner: Att erbjuda golflektioner och instruktioner på olika språk gör det möjligt för golfbanor att nå ut till en bredare publik och förbättra spelupplevelsen för alla.

Utmaningar med översättning av golftermer

Översättning av golftermer kan vara en utmaning, eftersom det finns många termer som är specifika för sporten och inte har en direkt översättning till andra språk. Det är viktigt att använda en översättare som har god förståelse för golf och kan översätta termerna på ett korrekt och konsekvent sätt.

Tips för effektiv översättning åt golfbanor

Här är några tips för att få effektiv översättning åt golfbanor:

 • Använd en professionell översättare: Anlita en översättare som har god förståelse för golf och kan översätta termerna på ett korrekt och konsekvent sätt.
 • Skapa en terminologihandbok: Skapa en terminologihandbok med vanliga golftermer och deras översättningar på olika språk.
 • Använd konsekvent terminologi: Använd samma terminologi i alla översättningar för att undvika förvirring.
 • Testa översättningen: Testa översättningen med målgruppen för att säkerställa att den är korrekt och lätt att förstå.

Översättningstjänster för golfbanor

Det finns ett antal översättningstjänster som specialiserar sig på golfbanor. Dessa tjänster kan erbjuda översättning av all information och material relaterat till golf, inklusive:

 • Hemsidor och marknadsföringsmaterial
 • Regelverk och skyltar
 • Bokningssystem och kundtjänst
 • Golflektioner och instruktioner

Genom att använda en professionell översättningstjänst kan golfbanor säkerställa att all information och material är korrekt och lätt att förstå för internationella spelare.

Översättning är en viktig del av att driva en framgångsrik golfbana i en internationell miljö. Genom att använda en professionell översättningstjänst kan golfbanor nå en bredare publik, attrahera internationella spelare och förbättra spelupplevelsen för alla.

TOTAL översättningsbyrå: Språkexperter för golfbanor

Hur vi kan hjälpa

TOTAL översättningsbyrå är en pålitlig partner för golfbanor som söker professionella översättningstjänster. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose alla dina behov, inklusive:

 • Översättning av webbplatsinnehåll: Vi kan översätta din webbplats till alla språk, vilket gör det möjligt för dig att nå en global publik.
 • Marknadsföringsmaterial: Vi kan översätta broschyrer, flygblad, affischer och annat marknadsföringsmaterial för att nå ut till internationella kunder.
 • Regelverk och dokument: Vi kan översätta juridiska dokument, säkerhetsföreskrifter och andra viktiga dokument.
 • Teknisk dokumentation: Vi kan översätta handböcker, manualer och annan teknisk dokumentation.
 • Kundtjänst: Vi kan erbjuda översättningstjänster för kundtjänst via telefon, e-post och chatt.

Våra kvalificerade översättare

Vi samarbetar med ett team av erfarna och kvalificerade översättare som är specialiserade på olika branscher, inklusive golfbranschen. Våra översättare har en djupgående förståelse för golfterminologi och kultur, vilket garanterar att dina översättningar är korrekta och relevanta för din målgrupp.

Samarbeta med oss

För att samarbeta med oss kan du enkelt kontakta oss via vår webbplats eller via e-post. Vi kommer att samarbeta med dig för att förstå dina behov och ge dig en kostnadsfri offert. När du har godkänt offerten kommer vi att tilldela en lämplig översättare till ditt projekt.

Tips för effektivt samarbete

Här är några tips för att samarbeta effektivt med TOTAL översättningsbyrå:

 • Ge oss tydliga instruktioner: Var så specifik som möjligt om dina behov, inklusive målgrupp, tonfall och stil.
 • Leverera korrekt och komplett material: Se till att du levererar allt material som du vill att vi ska översätta.
 • Var tillgänglig för frågor: Vi kan behöva ställa frågor till dig under översättningsprocessen.
 • Ge feedback: Låt oss veta vad du tycker om översättningen så att vi kan göra eventuella nödvändiga ändringar.

TOTAL översättningsbyrå är en värdefull resurs för golfbanor som behöver professionella översättningstjänster. Vi kan hjälpa dig att nå en global publik, förbättra din kundservice och öka din försäljning. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa TOTAL är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

TOTAL erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

TOTAL kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan TOTAL erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:
TOTAL
Search