TOTAL översättningsbyrå

Mer än 70 av världens språk på ett ögonblick

Innehållsförteckning

Om du tar en snabb titt på innehållet på internet kan du tro att alla i världen talar engelska, kinesiska, franska eller spanska. Men i själva verket talar miljontals människor runt om i världen ett otroligt antal språk som för närvarande har en liten närvaro på webben.

Google Translate hjälper till att överbrygga klyftan mellan det innehåll som finns tillgängligt på nätet och människors möjligheter att få tillgång till informationen. Från och med idag kan du översätta ytterligare fem språk med hjälp av Google, som tillsammans talas av mer än 183 miljoner människor runt om i världen:

Bosniska är ett officiellt språk i Bosnien och Hercegovina som också talas i regioner i grannländerna och av diasporagrupper runt om i världen.

Cebuano är ett av de språk som talas i Filippinerna, främst i de mellersta (Visayas) och södra (Mindanao) regionerna av landet.

Du kan höra hmong talas i många länder i världen, bland annat i Kina, Vietnam, Laos, Thailand och i hela USA.

Javanesiska är det näst mest talade språket i Indonesien (efter indonesiska), med 83 miljoner personer som har språket som modersmål.

Marathi talas i Indien och har 73 miljoner infödda talare. Google Translate stöder redan flera andra indiska språk: bengali, gujarati, hindi, kannada, tamil, telugu och urdu.

Med undantag för bosniska är dessa nya språk alfa, vilket innebär att kvaliteten inte är perfekt, men vi kommer att fortsätta att testa och förbättra dem med tiden.

Du kan komma åt translate via webben på https://translate.google.com, på din Android- eller iOS-enhet eller via Chrome och i Gmail. Vi är glada över att ha nått milstolpen 70+ språk, och vi ser fram emot att fortsätta lägga till fler språk.

error:
TOTAL
Search