TOTAL översättningsbyrå

Hallå, hola, olá till den nya, mer kraftfulla Google Translate-appen

Innehållsförteckning

Den svåraste delen av resandet är ofta att navigera i det lokala språket. Om du någonsin har frågat efter pain in paris och fått lustiga blickar, förväxlat embarazada med embarrassed i Mexiko eller snubblat över uttalet i stort sett var som helst, vet du hur det känns.

Nu kan Google Översätt vara din guide på nya sätt.

Vi har uppdaterat översättningsappen för Android och iOS för att göra din mobila enhet till ett ännu mer kraftfullt översättningsverktyg.

Omedelbar översättning med Wordlens

I translateappen kan du redan använda kameraläget för att ta ett foto av en text och få en översättning på 36 språk. Nu tar vi det till nästa nivå och låter dig omedelbart översätta text med hjälp av kameran – så att det blir mycket enklare att navigera bland gatuskyltar på den italienska landsbygden eller bestämma vad du ska beställa på en meny i Barcelona.

När du använder appen Google Translate är det bara att rikta kameran mot ett tecken eller en text så visas den översatta texten på skärmen – även om du inte har någon internet- eller dataanslutning.

Denna direktöversättning fungerar för närvarande för översättning från engelska till och från franska, tyska, italienska, portugisiska, ryska och spanska, och vi arbetar för att utöka till fler språk.

Få en enklare konversation med hjälp av Google Translate-appen

När du pratar med någon på ett främmande språk kan samtalen… Verkligen… Bli… Lååångsamma. Vi har haft konversationsläge i realtid på Android sedan 2013, men vår nya uppdatering gör att konversationen flyter snabbare och mer naturligt.

Från och med i dag kan du bara trycka på mikrofonen för att börja tala på ett valt språk och sedan trycka på mikrofonen igen, så kommer Google Translate-appen automatiskt att känna igen vilket av de två språken som talas, vilket gör att du kan föra en smidigare konversation.

Under resten av samtalet behöver du inte trycka på mikrofonen igen – den är redo när du behöver den. Att fråga om vägen till Rive Gauche, beställa bacalhau i Lissabon eller chatta med din mormor på hennes spanska modersmål går nu mycket snabbare.

Ha en konversation med Google Translate

Uppdateringarna kommer till både Android och iOS och kommer att rullas ut under de närmaste dagarna. Det är första gången som några av dessa avancerade funktioner, som kameraöversättningar och konversationsläge, kommer att vara tillgängliga för iOS-användare.

Mer än 500 miljoner människor använder Google Översätt varje månad och gör mer än 1 miljard översättningar per dag för att lättare kommunicera och få tillgång till information på olika språk. Dagens uppdateringar tar oss ett steg närmare att göra telefonen till en universell översättare och till en värld där språket inte längre är ett hinder för att hitta information eller komma i kontakt med varandra.

error:
TOTAL
Search