TOTAL översättningsbyrå

Grimsta översättningsbyrå

Hur översättning och språktjänster gynnar Grimsta företag

Grimsta, en stad med en rik historia och en blomstrande ekonomi, har sett en ökad efterfrågan på översättnings- och språktjänster de senaste åren. Detta beror på en rad faktorer, bland annat:

  • Globalisering: Företag i Grimsta expanderar internationellt och samarbetar med partners från hela världen. Detta kräver professionella översättningar av dokument, avtal och marknadsföringsmaterial.
  • Digitalisering: Den digitala världen har gjort det möjligt för företag att nå en global publik. För att lyckas på den internationella marknaden behöver företag kunna kommunicera effektivt på olika språk.
  • Mångfald: Grimsta har en stor och växande befolkning med olika språkbakgrunder. Företag som vill nå ut till denna målgrupp behöver kunna erbjuda information och tjänster på flera språk.

Fördelar med översättning och språktjänster

Översättning och språktjänster kan ge Grimsta företag en rad fördelar, bland annat:

  • Ökad försäljning: Att kunna kommunicera på kundens språk kan leda till ökad försäljning och nya kundrelationer.
  • Förbättrad kundservice: Att erbjuda kundservice på flera språk kan öka kundnöjdheten och lojaliteten.
  • Stärkt konkurrenskraft: Att kunna erbjuda översättnings- och språktjänster kan ge Grimsta företag en konkurrensmässig fördel på den globala marknaden.
  • Effektivare kommunikation: Professionella översättningar kan säkerställa att information kommuniceras korrekt och effektivt.

Översättningsbyrå för Grimsta företag

Vår översättningsbyrå har en lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa företag i Grimsta med alla deras översättningsbehov. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, bland annat:

  • Översättning av dokument: Vi översätter alla typer av dokument, från avtal och fakturor till marknadsföringsmaterial och webbplatser.
  • Språkkonsultation: Vi kan ge dig råd om språkliga frågor och hjälpa dig att ta fram en effektiv språkstrategi för ditt företag.
  • Lokalisering: Vi kan anpassa ditt innehåll till den lokala marknaden för att säkerställa att det når fram till din målgrupp.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!

Få gratis prisförslag

Vi översätter från i princip alla elektroniska format och kan i de flesta fall bibehålla exakt samma format och layout som i källdokumentet.
Inga problem. Vi kan till och med arbeta direkt i din webbsidas källkod. På begäran kan vi även ladda upp dina filer direkt till internet, redo för navigering.

Ja, en testöversättning kan erbjudas, antingen i form av ett pilotprojekt eller ett kostnadsfritt test. Det bästa sättet att testa TOTAL är med ett pilotprojekt, vanligtvis en kort text som översätts till alla språk du behöver. Ett pilotprojekt gör det möjligt för oss att ägna samma tid och resurser till översättningen som vi gör i normala fall och därmed blir resultatet mera representativt. Testöversättningar är begränsade vad gäller längd och språkkombinationer. Var god kontakta oss för vidare information.

Detta beror på dokumentets storlek. För brådskande jobb, tala bara om när du behöver det!

Tiden det tar är beroende av tjänsten du behöver. Vi kan leverera upp till 2 000 ord per arbetsdag och språkkombination.

TOTAL erbjuder oslagbara returneringstider, med levererans redan nästa dag, under veckoslut eller till och med samma dag, beroende på antalet ord och tillgängligheten för våra översättare.

Vår standardleverans är på runt 1 500 översatta ord per arbetsdag och språkkombination, men vi kan ofta öka antalet ord om du har ett särskilt brådskande arbete.

I normala fall, ja. Vi kan använda upp till 20 översättare samtidigt och har tidigare hanterat projekt som krävde en arbetstakt på 50 000 ord per dag (ungefär 200 sidor per dag).

Vår databas med översättare och korrekturläsare omfattar hundratals språkkombinationer. När det gäller ovanliga kombinationer kommer vår lingvistavdelning att kontakta, testa och rekrytera professionella översättare för önskad språkkombination och expertkunskap.

Vi förstår skillnaderna mellan språkvarianter, såväl som betydelsen av att använda korrekt variant, och i vårt nätverk av översättare ingår lingvister som kan översätta till och från de flesta språkvarianter.

TOTAL kan hantera ett mycket stort antal språkkombinationer på samma gång. Vårt globala nätverk av översättare och korrekturläsare täcker hundratals kombinationer. Dessutom möjliggör ces översättningsteknik att ett obegränsat antal översättare kan arbeta på en enskild fil samtidigt, synkroniserat över flera språkkombinationer.

Ja, vi kan översätta och leverera PDF-filer. Eftersom PDF-filer inte alltid innehåller redigerbar text, kan det hända att den slutgiltiga layouten inte överensstämmer exakt med det ursprungliga källdokumentet.

Utöver översättningar kan TOTAL erbjuda ett brett utbud av relaterade tjänster. Våra kompletterande tjänster omfattar korrekturläsning, språkgranskning, redigering, omskrivning och textanalys.

Tyvärr inte. Vi specialiserar oss uteslutande på textöversättningar.

Tolkning handlar om konvertering av talat språk, medan översättning avser konvertering av skriftligt material.

error:
TOTAL
Search