TOTAL översättningsbyrå

Google Translate på webben får nytt utseende

Innehållsförteckning

Det har gått tolv år sedan Google Translate lanserades. Sedan dess har tjänsten utvecklats i takt med hur den har använts. Till en början översatte tjänsten endast mellan engelska och arabiska, men idag översätts 30 miljarder meningar per år på 103 språk.

Google Translate har blivit ett viktigt verktyg för att kommunicera mellan olika språk, och vi har nyligen gjort om webbplatsen för att göra den enklare att använda. Vad du behöver veta:

  • Webbplatsens nya utseende överensstämmer nu med andra Google-produkter, och uppdaterade etiketter och typografi gör det lättare att navigera. Du har till exempel alltid kunnat ladda upp dokument för översättning, men nu är den funktionen lättare att hitta.
  • Nu är det ännu smidigare att spara och organisera viktiga översättningar som du regelbundet använder eller söker efter. Vi har lagt till etiketter till varje sparad översättning, så om du talar flera språk kan du sortera och gruppera dina översättningar med ett enda klick.
  • Vi har gjort webbplatsen responsiv så att den anpassas efter din skärmstorlek. Så när vi lanserar nya funktioner, får du en fantastisk webbupplevelse på alla dina enheter: mobil, surfplatta eller dator.
error:
TOTAL
Search