TOTAL översättningsbyrå

Coolgorilla lanserar ny talande ordbok

Innehållsförteckning

Coolgorilla, världens mest primitiva mjukvaruutvecklare, som har haft en framskjuten position i utvecklingen av översättningsprodukter för mobiltelefoner, har lanserat en ny talande ordbok för alla iPhone- och iPod Touch-användare. Ordboken finns tillgänglig i sju olika språkversioner: franska, tyska, grekiska, italienska, japanska, portugisiska och spanska och kan laddas ned genom att besöka Apples App Store.

Att leta i en tryckt ordbok tillhör numera det förgångna, eftersom Coolgorillas intuitiva program gör det möjligt för konsumenterna att söka snabbt och enkelt efter en fras på engelska och låta iPhone säga frasen på det främmande språket. Ett riktigt, inhemskt uttal används och textöversättning tillhandahålls också på skärmen. Varje ordbok innehåller över 500 ljudfiler som täcker alla situationer på semesterresan, inklusive ätande, resande och till och med flirtande. Den talande ordboken inkluderar även en ny sökfunktion. Användare kan nu snabbt och enkelt söka efter alla fraser, till exempel ”taxi”.

Mobiltelefoner är erkända globalt som ett fantastiskt sätt att kommunicera och folk överallt är vana vid att kommunicera via iPhone. Coolgorillas talande ordböcker gör det möjligt för din iPhone att sköta din kommunikation direkt med lokalbefolkningen du möter på din semester.

“Vi har arbetat hårt på att förbättra ordböckerna ytterligare”, säger Roy Forsdick, verkställande direktör för Coolgorilla. “Sedan vi påbörjade utvecklingen av de talande ordböckerna 2005, har vi talat med hundratals resande för att ta reda på vilka fraser de skulle vilja att vi inkluderar. Med över 40 olika kategorier i denna version, är vi förvissade om att den kommer att berika människors semesterupplevelser.”

Med ett nedladdningspris på endast $0.99 från Apples App Store, erbjuder den nya ordboken från Coolgorilla fantastiskt värde för pengarna. Coolgorillas ordböcker, som är både billigare och mycket bekvämare än de tryckta versionerna, är även mera prisvärda än andra nedladdningsbara program. Vissa företag har ett upp till tio gånger högre pris på sina nedladdningsbara program, medan andra kräver att du är ansluten till Internet för att kunna få tillgång till din översättning, vilket ofta resulterar i dåliga översättningar och mycket höga telefonräkningar vid användning utomlands.

Med hjälp av Coolgorillas nya talande ordböcker kommer semesterfirare att kunna njuta av sina semesterresor fullt ut. En utökad lista över aktivitetsbaserade ord och fraser innebär att du nu kan fråga efter fallskärmshoppning i Grekland eller en helikoptertur i Portugal. Ordboken inkluderar även lokala alternativ som exempelvis att spela boule i Frankrike eller att besöka en traditionell tysk ölhall.

För att ladda ner Coolgorillas talande ordböcker, besök helt enkelt Apples App Store.

error:
TOTAL
Sök