CE Swedia • Kita mbiyantu klien internasional kanggo njelajahi lanskap bisnis Swedia

Innehållsförteckning

Sugeng rawuh ing CE Swedia

Kita mbiyantu klien internasional kanggo njelajahi lanskap bisnis Swedia. Konsultan kita butuh wektu kanggo mangerteni perusahaan sampeyan, uga teknologi, lan korporasi kanthi lengkap. Solusi sing kita tawakake bakal sesuai karo kebutuhan unik sampeyan.

Swedia minangka negara maju lan mupangati nduweni kesempatan tanpa wates – papan sing sampurna kanggo ndawakake kehadiran global lan njelajahi pasar-pasar anyar.

Mitra karo kita. Kita siap nuntun sampeyan kabeh.

  • Forbes bubar nyatakake Swedia minangka negara paling apik ing donya kanggo nglakoni bisnis – lemah subur kanggo investor
  • Swedia nduweni PDB per kapita nominal nominal $ 56,956 lan standar urip paling dhuwur sak donya
  • Ekonomi digital sing paling canggih ing Eropah lan masyarakat sing ora berkembang sing paling berkembang
  • Indeks Indeks Daya Saing Global wis ndadekne Swedia minangka ekonomi paling kompetitif ing donya
  • Swedia dianggep minangka negara EU sing paling inovatif, kanthi jumlah paten paling akeh per kapita
  • Swedia luwih apik tinimbang negara liya ing donya kanggo nemokake Tujuan Pembangunan Lanjutan PBB

Konsultasi
saran ahli

  • Bantuan bisnis
  • Perdagangan lan dodolan
  • Pembentukan perusahaan
  • Rencana pembangunan
  • Saran finansial
  • Modal manungsa
  • Manajemen TI
  • Hukum lan peraturan
  • Strategi Pemasaran
  • Outsourcing kantor
  • Efisiensi operasional
  • Peningkatan produktivitas
  • Manajemen risiko

Analisis
pasar

  • Evaluasi iklan
  • Kesadaran merek/jangkauan
  • Industri komersial
  • Prakiraan Komprehensif
  • Produk konsumen
  • Tren demografis
  • Analisis kesetiaan
  • Pembagian pasar
  • Riset rega
  • Pengaturan produk/layanan
  • Jajak pendapat umum
  • Survei kepuasan

Investigatif
riset

  • Informasi bisnis
  • Laporan perusahaan
  • Panggalian data
  • Basis data dokumen
  • Daftar email
  • Arsip pemerintah
  • Laporan investigatif
  • Mimpin generasi
  • Pemantauan media
  • Warta | Siaran pers
  • Lowongan Kerja | Golek SDM
  • Data statistik
  • Makalah putih

Layanan
terjemahan basa

  • 70+ basa
  • DTP multilingual
  • Ahli linguistik profesional
  • Proofreading lan editing
  • Jaminan kualitas
  • Lokalisasi perangkat lunak
  • Pengiriman cepet
  • Manajemen terminologi
  • Transkreasi
  • Transkripsi
  • Subtitel video
  • Situs lokalisasi situs web

Kantor
virtual swedia

  • Alamat perusahaan
  • Nomer telpon
  • Dhukungan pelanggan
  • Pusat panggilan
  • Nerusake panggilan
  • Nerusake pesen
  • Resepsionis langsung
  • Ngobrol langsung
  • Njadwal janjian
  • Pangolahan pesenan
  • Tugas administratif

Solusi Kustom

Saben klien beda-beda – Saben proyek beda – Mangka kita tansah usaha kanggo ngasilake solusi khusus, dirancang supaya cocog karo kabutuhan lan kabutuhan khusus sampeyan

Pengetahuan Lokal

Sambungan raket sing suwe karo agensi, lembaga, lan perusahaan pamarintah Swedia nggawe kita bisa ngatasi masalah sampeyan kanthi cepet lan gampang

Manfaatna Keunggulan Kepakaran Kita

Wenehana kesempatan kanggo kita menehi dhukungan nganti sukses – Wawasan kita wis nglumpuk mertaun-taun iku kunci sukses ing Swedia

Pengukuran lan Wawasan

Kabeh strategi lan tindakan sing diajokake nduwe jalur sing cetha kanggo ngukur dampak ing bisnis lan tujuan pemasaran sampeyan

Keunggulan Layanan

Hasil kita langsung gegandhengan karo kualitas layanan sing diasilake, lan pungkasane karo kesuksesan sampeyan – Kita neng kene siap mbiyantu ing saben langkah

Jarwan cepet lan akurat saka lan menyang 71 basa

Milih agensi jarwan profesional sing bisa diandelake kanggo njarwa dokumen panjenengan iku kaputusan sing penting banget. Kita ing CE mangerteni pentinge nekakake pesen panjenengan kanthi terang lan tepak. Lumantar pitulung saka tim panjarwa sing nduweni kualitas lan dedikasi, kita mbantu parusahan, organisasi, agensi, lan pawongan ing njarwakake menyang lan saka 71 basa. Kita wis nyadhiyakake pitulungan babagan komunikasi global wiwit milenium kepungkur. Ana diskon 10% kanggo lengganan anyar!

Kanggo agensi jarwan sing apik, kunci suksese yaiku kualitas saka panjarwane. Panjarwa-panjarwa kita kabeh profesional ahli ing basa sing basa ibune dadi tujon garapan. Panjarwa-panjarwa kasebut dipilih adhedhasar pangalaman lan kawignyane ing maneka bidang spesialisasi. Proses seleksi kita sing alot mesthekake yen layanan sing kita tindakake padha karo kekarepan panjenengan. Kabeh jarwan bakal tetep dikeker karahasiane.

Parusahan sing tundhone bakal dadi CE didegake ing taun 1999 nyengkuyung tetuju nawakkake layanan jarwan sing cepet, bisa diandelake, lan gampang diakses. Motto agensi jarwan kita yaiku paring asil jarwan kualitas unggul lan cepet kirimane. Kita mangerteni yen wektu iku penting ing bisnis; telat mung pirang menit wae bisa ngakibatake perkara sing ora sepele. Mula CE nyatakake saguh bakal menehake asil jarwan sing unggul, netepi wektune, lan mawa rega sing lumrah.

Yen nggandheng CE dadi mitra jarwan, panjenengan ora prelu samar mikirake wektu pangiriman garapan, kualitas, utawa pambayaran. Kita menehake asil jarwan super marang sakehing industri, tanpa ngebot-boti para lengganan karo urusan birokrasi, surat-surat, wektu, utawa rega sing kelarangen.

Kita tansah terus ngupayakake kualitas sing paling unggul lan ngiguhake saben proyek miturut sarat-sarat saben lengganan. Pakareman kita ing basa lan kualitas, didadekake siji karo layanan lengganan kita sing unggul, ndadekake kita pilihan sing paling apik kanggo samubarang kabutuhan jarwan panjenengan.

Yen panjenengan gegarapan karo kita, panjenengan bisa yakin bakal nampa asil jarwa sing mesthi bener, dikirimake sadurunge bates wektu, lan regane kaya sing wis disarujuki sadurunge. Kita njamin panjenengan bakal 100% marem karo saben proyek sing dipitayakake marang kita.

  • Solusi Swedia
  • Solusi Swedia sampeyan
  • Konsultan bisnis Swedia
  • Konsultan bisnis Swedia sampeyan
  • Mitra bisnis Swedia
  • Mitra bisnis Swedia sampeyan
  • Spesialis Swedia
  • Spesialis Swedia sampeyan
  • Profesional Swedia
  • Profesional Swedia sampeyan
  • Pakar Swedia
  • Pakar Swedia sampeyan
  • Perusahaan sing pinter milih Swedia
  • Nemokne Swedia bareng kita
  • Nggolek bisnis ing Swedia?
  • Ayo dituntaske wae ing Swedia
  • Dominasi pasar Swedia
  • Ayo ngobrol babagan Swedia
  • Masa depanmu ing Swedia
  • Swedia, pilihan pinter
  • Swedia, cara pinter
  • Swedia, cara sampeyan!
  • Kasil sukses ing Swedia
  • Solusi Swedia paling apik
  • Koneksi Swedia sampeyan
  • Piye carane sukses ing Swedia
  • Dadi sukses ing Swedia
  • Temokake kesuksesan ing Swedia
error: Innehållet är skyddat

CE

Sök