TOTAL översättningsbyrå

TOTAL Suedi • Ne ndihmojmë klientët ndërkombëtarë që të lundrojnë në peizazhin suedez të biznesit • Shqip

Innehållsförteckning

Mirë se vini në TOTAL Suedi

Ne ndihmojmë klientët ndërkombëtarë që të lundrojnë në peizazhin suedez të biznesit. Këshilltarët tanë marrin kohë për të kuptuar plotësisht kompaninë tuaj, teknologjitë dhe objektivat e korporatës. Zgjidhjet që ne ofrojmë do të jenë gjithmonë të përshtatura plotësisht për nevojat tuaja unike.

Suedia është një vend shumë i zhvilluar dhe fitimprurës me mundësi të pafundme – një vend i përsosur për të zgjeruar praninë tuaj globale dhe për të eksploruar tregje të reja.

Bëhuni partnerë me ne. Ne jemi gati t’ju udhëzojmë gjatë gjithë rrugës.

 • Kohët e fundit, Forbes e shpalli Suedinë si vendin më të mirë në botë për të bërë biznes – një terren pjellor për investitorët
 • Suedia ka një PBB nominale për frymë prej 56,956$ dhe standardin më të lartë të jetesës kudo në botë
 • Ekonomia dixhitale më e përparuar në Evropë dhe shoqëria pa para në dorë më e zhvilluar në rajon
 • Indeksi i Konkurrencës Globale e ka renditur Suedinë si ekonominë më konkurruese në botë
 • Suedia konsiderohet të jetë kombi më inovativ i BE-së, me numrin më të madh të patentave për frymë
 • Suedia është pozicionuar më mirë se çdo vend tjetër në botë për të përmbushur Synimet e Zhvillimit të Qëndrueshëm të OKB-së

Këshilla të ekspertëve këshillues

 • Ndihma për biznesin
 • Tregtia dhe shitjet
 • Themelimi i kompanisë
 • Planet e zhvillimit
 • Këshilla financiare
 • Kapitali njerëzor
 • Menaxhimi i TI-së
 • Ligjet dhe rregulloret
 • Strategjitë e marketingut
 • Nënkontraktimi i zyrës
 • Efiçenca operacionale
 • Përmirësimi i produktivitetit
 • Menaxhimi i riskut

Analiza e tregut

 • Vlerësimi i publicitetit
 • Ndërgjegjësimi/arritja e markës
 • Industritë tregtare
 • Parashikimet gjithëpërfshirëse
 • Produktet e konsumit
 • Tendencat demografike
 • Analiza e besnikërisë
 • Segmentimi i tregut
 • Hulumtimi i çmimeve
 • Realizueshmëria e produktit/shërbimit
 • Anketat e opinionit publik
 • Anketat e kënaqësisë

Hulumtimi hetues

 • Informacion mbi biznesin
 • Raportet e kompanisë
 • Nxjerrja e të dhënave
 • Bazat e të dhënave të dokumentit
 • Listat e emailit
 • Arkivat e qeverisë
 • Raportet hulumtuese
 • Gjenerimi i drejtimit
 • Monitorimi i medias
 • Lajme | Njoftime për shtyp
 • Rekrutimi | Headhunting
 • Të dhëna statistikore
 • Letra të bardha

Shërbime gjuhësore të përkthimit

 • Mbi 70 gjuhë
 • DTP shumëgjuhësh
 • Gjuhëtarë profesionistë
 • Korrigjimi dhe redaktimi
 • Sigurimi i cilësisë
 • Lokalizimi i softuerit
 • Dërgesa të shpejta
 • Menaxhimi i terminologjisë
 • Përkthimi krijues
 • Transkriptimi
 • Titrimi i videos
 • Lokalizimi i sajtit të uebit

Zyra suedeze virtuale

 • Adresa e kompanise
 • Numri i telefonit
 • Mbështetja e klientit
 • Qendra e thirrjeve
 • Transferimi i thirrjeve
 • Transferimi i postës
 • Recepsionist i drejtpërdrejtë
 • Bisedë e drejtpërdrejtë në ueb
 • Planifikimi i takimeve
 • Përpunimi i porosive
 • Detyrat administrative

Zgjidhje të përshtatura

Çdo klient është i ndryshëm – çdo projekt është i ndryshëm – për këtë arsye ne gjithmonë përpiqemi të japim zgjidhje të përshtatura, të projektuara për t’iu përshtatur nevojave dhe objektivave tuaja specifike

Njohuri lokale

Lidhjet tona të ngushta me agjencitë qeveritare suedeze, institucionet dhe kompanitë na mundësojnë që t’i zgjidhim problemet tuaja shpejt dhe me lehtësi

Përfitoni nga ekspertiza jonë

Na lejoni që t’ju japim mbështetjen për të patur sukses – intuita që ne kemi siguruar gjatë viteve janë çelësi i suksesit tuaj në Suedi

Matjet dhe intuita

Të gjitha strategjitë dhe veprimet që ne propozojmë kanë rrugë të qarta për të matur ndikimin që ato kanë në qëllimet e biznesit dhe marketingut tuaj

Përsosuria e Shërbimit

Rezultatet tona janë të lidhura drejtpërdrejt me cilësinë e shërbimeve që ne ofrojmë, dhe përfundimisht me suksesin tuaj – ne jemi këtu për t’ju ndihmuar çdo hap të rrugës

Përkthime të shpejta dhe të sakta në dhe nga 71 gjuhë

Zgjedhja e një agjencie përkthimi të besueshme dhe profesionale është një vendim kritik. Ne në TOTAL e kuptojmë rëndësinë e komunikimit të qartë dhe të saktë të mesazhit tuaj. Me ndihmën e një ekipi të dedikuar përkthyesish të kualifikuar, ne ndihmojmë kompanitë, organizatat, agjencitë dhe individët me përkthime në dhe nga 71 gjuhë. Ne kemi lehtësuar komunikimin global që nga mijëvjeçari i fundit.

Për një agjenci të mirë përkthimi, çelësi i suksesit është cilësia e përkthyesve të saj. Përkthyesit tanë janë gjithmonë ekspertë profesionalë të kualifikuar gjuhësorë të cilët kanë si gjuhë amtare gjuhën destinacion. Ata zgjidhen në bazë të eksperiencës së tyre dhe ekspertizës të fushave të ndryshme të specializimit. Procesi ynë kërkues i përzgjedhjes siguron që shërbimet që ne kryejmë të jenë në lartësinë e pritshmërive tuaja.

Kompania që do të bëhej më pas TOTAL u themelua në 1999 me objektivin për të ofruar shërbime përkthimi të shpejta, të besueshme dhe lehtësisht të arritshme. Motoja e agjencisë tonë të përkthimit është ofrimi i përkthimeve me cilësi të lartë dhe dorëzim të shpejtë. Ne e dimë se sa e rëndësishme është koha për bizneset; një vonesë vetëm prej disa minutash mund të ketë pasoja të rënda. Prandaj TOTAL zotohet që të ofrojë përkthime të shkëlqyera në kohë dhe me çmim të.

Me një partner përkthimi si TOTAL, ju nuk ju duhet të shqetësoheni për kohët e dorëzimit, cilësinë apo pagesat. Ne ofrojmë përkthime superiore për një sërë industrish, pa i krijuar klientëve tanë burokraci, shkresa, kohë të çuar dëm apo çmime të tepruara.

Ne përpiqemi vazhdimisht për cilësinë më të lartë dhe që t’ja përshtatim çdo projekt kërkesave të klientëve individualë. Pasioni ynë për gjuhën dhe cilësinë, e kombinuar me shërbimin tonë të shkëlqyer për klientin, na bën ne zgjedhjen më të mirë për të gjitha nevojat tuaja të përkthimit.

Kur punoni me ne mund të jeni të sigurt që do të merrni absolutisht përkthime të sakta, dorëzim përpara afatit tuaj dhe brenda buxhetit të rënë dakord. Ne garantojmë që do të jeni 100% të kënaqur me çdo projekt që na e besoni neve për ta realizuar.

Parullat

 • Zgjidhje suedeze
 • Zgjidhja juaj suedeze
 • Këshilltarët suedezë të biznesit
 • Këshilltari juaj suedez i biznesit
 • Partneri suedez i biznesit
 • Partneri juaj suedez i biznesit
 • Specialistët suedezë
 • Specialistët tuaj suedezë
 • Profesionistët suedezë
 • Profesionistët tuaj suedezë
 • Ekspertët suedezë
 • Ekspertët tuaj suedezë
 • Kompanitë e zgjuara zgjedhin Suedinë
 • Zbuloni Suedinë me ne
 • Po kërkoni të bëni biznes në Suedi?
 • Le ta bëjmë atë në Suedi
 • Mbizotëroni në tregun suedez
 • Le të flasim për Suedinë
 • E ardhmja juaj në Suedi
 • Suedia, zgjedhja e zgjuar
 • Suedia, mënyra e zgjuar
 • Suedia, rruga juaj!
 • Arrini suksesin në Suedi
 • Zgjidhja përfundimtare suedeze
 • Lidhja juaj suedeze
 • Jini të suksesshëm në Suedi
 • Bëhuni të suksesshëm në Suedi
 • Gjeni suksesin në Suedi
error:
TOTAL
Search